Herfstvakantie bij Oasis Punt-West

Wilt u er even lekker tussen uit om te genieten van de nazomer of bent u opzoek naar een weekje heerlijk ontspannen tijdens de herfstvakantie? Wacht dan niet te lang en boek uw herfstvakantie op Punt-West Hotel & Beachresort!

Uw verblijf in de herfst

Gelegen in het prachtige natuurgebied ‘De Punt’ en direct aan het Grevelingenmeer, is Punt-West Hotel & Beachresort dé perfecte plek om volledig tot rust te komen en te genieten van het kleurrijke jaargetij, de herfst. In onze 2 persoons hotelstudio’s of in onze 4, 6 of 8 persoons villa’s vindt u veel luxe. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden u veel comfort. Vanuit uw villa of hotelstudio wandelt u zo het strand op. Geniet van een heerlijke strandwandeling waarna u kunt genieten bij Werelds Punt West, de Beachclub op het resort van een lunch, borrel of diner.

Wat heeft Punt-West u te bieden?

Niet alleen de accommodaties zijn een heerlijke plaats om te kunnen ontspannen, ook op het resort is er genoeg te doen om heerlijk te genieten van de nazomer of uw herfstvakantie. Geniet onder andere van:

  • De prachtige omgeving en ontdek het bijzondere natuurgebied “De Punt”
  • Een heerlijke wandeling over het strand  
  • Watersporten; surfen of zeilen
  • Een prachtige fiets- of wandeltocht door de kleurrijke natuur
  • Een heerlijke lunch, diner of borrel in restaurant Werelds Punt West
     

Het kan allemaal bij Oasis Punt-West aan de Ouddorpse kust! Boek nu uw herfstvakantie op resort Punt-West te Ouddorp, direct gelegen aan het prachtige Grevelingenmeer en beleef hét onvergetelijke herfstvakantie op een bijzonder plekje in Zuid-Holland.