Last Minute

Zin om er even tussenuit te gaan? Genieten in de prachtige Zeeuwse duinen? Dan is Punt-West Hotel & Beachresort perfect! Het resort ligt direct aan het Grevelingenmeer, en is de ideale plek om te genieten van ruimte en comfort.

Luxe villa's aan het strand

Punt-West is een rustig en autoluw resort. De villa's zijn gelegen in de baai van het resort en direct aan het strand of in de duinen. De villa's zijn van alle gemakken voorzien en bieden u veel comfort en luxe. Vanuit uw villa wandelt u zo het strand op!

Comfortabele hotelstudio's 

De comfortabele hotelstudio's, geschikt voor 2 tot 4 personen, zijn uniek gelegen te midden van de baai op het eiland. De hotelstudio's bevinden zich dichtbij het strand van het Grevelingenmeer. Het verblijf in de hotelstudio's is inclusief dagelijks ontbijt en dagelijkse schoonmaak. 

Genieten aan het Grevelingenmeer

Punt-West is het ideale resort om even heerlijk te ontspannen. De geweldige locatie aan het Grevelingenmeer, biedt u de mogelijkheid heerlijk te wandelen langs het water. Bij mooi weer is het meer uiterst geschikt om lekker af te koelen. Het prachtige natuurgebied ‘De Punt’ biedt u de mogelijkheid de unieke omgeving te ontdekken.