Voorjaarsvakantie bij Oasis Punt-West

Op zoek naar een prachtige plek om tijdens uw voorjaarsvakantie te verblijven met uw gezin? Wilt u heerlijk tot rust komen, en de krokusvakantie doorbrengen te midden van de prachtige natuur? Kom dan tijdens het voorjaar genieten van een verblijf in een luxueuze villa of hotelstudio bij Oasis Punt-West.

  1. Ecologisch resort
  2. Natuurgebied 'De Punt'
  3. Premium accommodaties
  4. Aan het Grevelingenmeer
 
Villa aan het water
 
 

Vier het voorjaar in Zeeland

Ons resort Punt-West is gelegen nabij Ouddorp, nabij de unieke provincie Zeeland. Maak een heerlijke wandelingen door natuurgebied De Punt, of ga met het gezin heerlijk uitwaaien op het Zeeuwse strand. Ontdek de prachtige natuur van Goeree op de fiets, of bezoek één van de gezellige Zeeuwse dorpjes in de buurt. Er is genoeg te beleven in de buurt van Punt-West!

Ontvlucht de Carnavalsdrukte, en geniet van alle rust en ruimte tijdens de krokusvakantie. Boek nu uw accommodatie bij Punt-West, en spendeer uw welverdiende vakantie in luxe!

Boek nu uw voorjaarsvakantie

Krokusvakantie met het hele gezin

De krokusvakantie is een heerlijke tijd om er samen tussenuit te gaan. De lente is weer bijna in zicht en de natuur komt weer in bloei. Op zachte dagen is het heerlijk vertoeven op de veranda van uw villa. Geniet met het hele gezin van een fijne tijd bij Oasis Punt-West. De villa’s bieden u voldoende ruimte en privacy. De villa’s zijn voorzien van een modern en stijlvol interieur die u veel comfort bieden tijdens uw voorjaarsvakantie. Wilt u graag met uw hond genieten van het voorjaar? Ook uw hond is van harte welkom bij Oasis Punt-West.


De natuur van Punt-West tijdens het voorjaar

Ook tijdens het voorjaar kunt u genieten van de prachtige natuur van Oasis Punt-West. De villa’s en hotelsuites zijn omgeven door duinen, strand en het Grevelingenmeer. Vanuit uw accommodatie bevindt u zich midden in natuurgebied ‘De Punt’. De ideale start voor uw actieve vakantie. U kunt prachtige wandelingen of fietsroutes maken door de omgeving van Punt-West. Zoekt u liever het avontuur op? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om aan watersport te doen. Ga varen op het Grevelingenmeer of leer surfen bij het strand van de Brouwersdam.