Brasserie Zeven staat nog steeds voor u klaar 

Helaas is ons restaurant gesloten, maar wij hebben goed nieuws voor u! Geniet in uw villa of hotelstudio van het Take Away Menu. Hapas to Share voor bij een goed glas wijn of stel uw eigen 2-gangen menu samen. Wilt u de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt? Kies dan voor de goed gevulde ontbijtmand die bij u wordt bezorgd. 

Bekijk het Take Away Menu

Puur van Smaak

De deur van Brasserie Zeven staat wijd open voor iedereen die in alle rust wil genieten van de pure keuken op deze bijzondere locatie aan het Grevelingenmeer, van ontbijt tot diner.

Op de rand van Zeeland en Zuid-Holland biedt Brasserie Zeven het beste van twee werelden. Niet voor niets is de naam van het restaurant gerelateerd aan de verbindende Brouwersdam, het zevende bolwerk van de Deltawerken dat werd voltooid in 1972. Zeven richt zich op bezoekers die kiezen voor de prachtige ligging van Brasserie Zeven en de rust en ruimte die de omgeving heeft te bieden. Daar past een goede keuken bij met pure gerechten geïnspireerd op de Franse en Aziatische keuken.

Het restaurant biedt ook alle faciliteiten om bedrijfspresentaties, (meerdaagse) cursussen, bruiloften en feesten te organiseren, desgewenst met lokale partners. Brasserie Zeven heeft een aantrekkelijke menukaart die voor iedereen toegankelijk is, waarbij de hoge kwaliteit voorop staat.

Ontdek hier onze vernieuwde menukaart. Reserveren is mogelijk via: +31 (0) 1877 45905 

Reserveer direct een tafel