• Bootverhuur: Bij beachclub Werelds aan het Strand worden er loungeboten verhuurd. Als gast van ons resort Punt-West kunt ook u, uiteraard tegen betaling, de loungeboten huren.
  • Suppen: Het is ook mogelijk om bij beachclub Werelds aan het Strand een Supboard inclusief peddel te huren. Suppen is een ideale manier om de omgeving te verkennen te water of voor een workout op het water.
  • Zeil- en surfcentrum: Zeeland staat bekend om de mogelijkheden rondom de watersport. Op slechts 10 minuten fietsen van Punt-West vindt u het welbekende zeil- en surfcentrum Brouwersdam. Hier kunt u gebruik maken van verschillende arrangementen. Verder is het mogelijk om van maart tot november surfcursussen te volgen, zowel privé als groepslessen. Bij het watersportcentrum van de Brouwersdam kunt u surfmateriaal, boten, subs en longboards huren.
  • Strand: Buiten het huren van fietsen en boten, kunt u bij ons op het strand ook 1-persoons en 2-persoons loungebedden huren. Als u een loungebed huurt, ontvangt u daarbij luxe badhanddoeken en een parasol.