Heerlijk uitwaaien met de hond op Punt-West

Wanneer u op vakantie gaat met de hele familie, kan de hond natuurlijk niet missen! Het resort Punt-West is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van quality time met de familie. De viervoeters zijn van harte welkom en kunnen zich heerlijk uitleven op Oasis Parcs Punt-West. Zeeland en vooral Ouddorp zijn ideaal als u van plan bent te gaan op vakantie met uw hond. Lange wandelingen op het strand of in de prachtige natuur zijn ontspannend voor u en uw hond!

Ruimte voor de hele familie – ook voor de hond!

De 4-persoons super VIP villa en de 6-persoons villa’s op Punt-West Hotel & Beachresort beschikken over genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen. Er zijn een beperkt aantal villa’s waar honden in toegestaan zijn. Het resort is gelegen in het midden van het prachtige natuurgebied ‘De Punt’ en is perfect voor hondenliefhebbers en voor hun viervoetige vrienden!

Perfecte bestemming voor honden liefhebbers

Er zijn speciale stukken op het strand in Ouddorp waar uw hond heerlijk los kan lopen. Voor verdere informatie, verwijzen wij u graag door naar VVV Zeeland.

Omdat het aantal villa’s beperkt is waar honden in toegestaan zijn, raden wij u aan om ons te contacteren indien u een villa wilt boeken. Op deze manier kunnen wij de beschikbaarheid controleren van deze villa’s en de boeking voor u in orde maken. Neem contact met ons op via onze e-mail: info@oasisparcs.com. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken via de live chat of op 010-2687000.

Houdt u rekening met het feit dat honden helaas niet toegestaan zijn in de 2 persoons hotelstudio’s maar alleen in de 4 persoons super VIP villa’s en 6 persoons villa’s.