Heerlijk uitwaaien met de hond op Punt-West

Wanneer u op vakantie gaat met de hele familie, kan de hond natuurlijk niet missen! Het resort Punt-West is de perfecte plek om te ontspannen en heerlijk uit te waaien met de familie. De viervoeters zijn van harte welkom en kunnen zich heerlijk uitleven op Oasis Parcs Punt-West. Zeeland en vooral Ouddorp zijn ideaal als u van plan bent te gaan op vakantie met uw hond. Lange wandelingen op het strand of in de prachtige natuur zijn ontspannend voor u en uw hond! Het resort is gelegen aan het Grevelingenmeer en dus is het strand altijd dichtbij. 

Boek nu uw vakantie samen met uw hond

Vakantie met de hond

De hotelsuites, de 4-persoons super VIP villa en de 6-persoons villa’s op Punt-West Hotel & Beachresort beschikken over genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen. Er zijn een beperkt aantal villa’s en hotelstudio's waar honden in toegestaan zijn. Het resort is gelegen in het midden van het prachtige natuurgebied ‘De Punt’ en is perfect voor hondenliefhebbers en voor hun viervoetige vrienden!

Perfecte bestemming voor honden liefhebbers

Er zijn speciale stukken op het strand in Ouddorp waar uw hond heerlijk los kan lopen. Voor verdere informatie, verwijzen wij u graag door naar VVV Zeeland.

Omdat het aantal villa’s en hotelstudio's waar honden in toegestaan zijn beperkt is, raden wij u aan om ons te contacteren indien u een villa of hotelstudio wilt boeken. Op deze manier kunnen wij de beschikbaarheid controleren van deze accomodaties en de boeking voor u in orde maken. Neem contact met ons op via onze e-mail: info@oasisparcs.com. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken via de live chat of op +31 (0)30-208 3050

 

Boek direct uw vakantie

Boek uw luxe villa of hotelstudio
 

Ontdek de prachtige natuur..