Hotel Zeeland: genieten aan zee!

Bij de gedachte aan een hotel in Zeeland moet u natuurlijk direct denken aan zon, zee en strand. Met de luxueuze hotelstudio’s van Oasis Punt-West komen uw verwachtingen niet alleen uit, ze worden ook nog eens overtroffen. Deze unieke locatie aan zee biedt ruime mogelijkheden tot ontspanningen, het ondernemen van vele activiteiten en ook de mogelijkheid om uw huisdier mee te nemen! Al deze luxe, nabij het prachtige Ouddorp, is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

  1. Eco resort middenin natuurgebied
  2. Premium strandvilla's
  3. Hotelstudio's aan het water
  4. Direct aan het Grevelingenmeer
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

 
 

Luxe hotel Zeeland

Een luxe hotel Zeeland zorgt voor een heerlijke ontspannen vakantie waarbij u helemaal tot rust kunt komen. De rust en ruimte van dit prachtige gebied maken het een bijzonder geschikte vakantie locatie. Met Ouddorp om de hoek kunt u het oude centrum verkennen en genieten van een verfrissend drankje op het terras.

Ook de verschillende en zeer diverse activiteiten in de omgeving maken Zeeland een uitermate geschikte en idyllische vakantiebestemming. Huur een fiets en fiets door het prachtige duinlandschap of maak een wandeling door een van de vele natuurgebieden in de omgeving. Neem uw hond mee voor lange strandwandelingen, waarbij uw hond in sommige gevallen zelfs los mag lopen. Heeft u de kinderen en gaan zij mee op vakantie, dan kunt u kiezen voor een educatief bezoek aan Deltapark Neeltje Jans of een actieve middag bij Klimbos Westerschouwen.

Hotel aan zee

De unieke ligging van de luxe hotelstudio’s maken uw vakantie pas echt uniek. Zo ligt uw kamer midden tussen de duinen, waardoor u niet alleen aan het strand ligt, maar u ook optimaal kunt genieten van uw privacy. De hotelkamers bieden de mogelijkheid om uit te kijken op het strand of de zee. Binnen enkele minuten staat u dan ook met uw voeten in het zand. Wat is er nou mooier dan dat!

Ook uw hond zal u dankbaar zijn wanneer u hem meeneemt naar dit prachtige gebied. Op sommige plekken aan het strand is het namelijk mogelijk voor uw hond om los te lopen. Meer informatie hierover kunt u vinden bij het VVV-kantoor in Zeeland.

Hotelservice inbegrepen bij uw verblijf

Uw luxueuze hotelkamer is natuurlijk van alle gemakken voorzien. Zo is er per 2 personen een badkamer beschikbaar, is er sprake van een regendouche en heeft u de beschikking over een Nespresso apparaat. Ook het uitzicht op het water vanuit zowel de woonkamer als het terras maken dit een uiterst luxe kamer aan zee.

Het hotel wordt dagelijks schoongemaakt, waarbij ook uw hotelkamer wordt meegenomen. Daarnaast krijgt u de beschikking over een handdoekenpakket om uw verblijf nog aangenamer te maken. Dus waar wacht u nog op? Gun uzelf de ontspanning en boek uw droomverblijf bij Oasis Punt-West Hotel & Beachresort nabij Ouddorp en kom helemaal tot rust!