Familiehotel Zeeland

Wilt u met uw familie genieten van een heerlijke luxe vakantie aan het strand in Zeeland? Neem dan eens een kijkje bij familiehotel Oasis Punt-West. In dit luxe hotel en beachresort kunt u met de hele familie genieten van de talloze mogelijkheden die Zeeland te bieden heeft. Naast de uitgebreide faciliteiten van het hotel is zijn er ook volop leuke uitjes in Zeeland om te beleven. Of u nu een actieve vakantieganger bent of juist behoefte hebt aan rust en ruimte, aan het Zeeuwse strand is de keuze reuze!

Boek uw verblijf bij Familiehotel Punt-West

Waarom Oasis Punt-West?

  1. Eco resort middenin natuurgebied
  2. Direct aan het strand
  3. Hotelstudio's aan het water
  4. Direct aan het Grevelingenmeer

Rijkelijk genieten met het hele gezin bij Punt-West

Met het hele gezin kunt u genieten van een heerlijke vakantie bij familiehotel Oasis Punt-West, één van de meest luxe hotels nederland aan zee. Hier heeft u prachtige mogelijkheden om in alle luxe even helemaal tot rust te komen aan zee. Voor het hele gezin zijn er genoeg activiteiten die u kunt ondernemen. Zo kunt u hier genieten van lange wandelingen langs het strand, fietstochten door de duinen of het bos of het bezoeken van pittoreske dorpjes en steden in de omgeving. Tijdens uw verblijf is het voor de kinderen natuurlijk prachtig om een bezoek te brengen aan Delta Park Neeltje Jans, te klimmen door de bossen bij Klimbos Westerschouwen of een middagje lekker te gaan zwemmen bij zwemparadijs Zuiderdiep Stellendam.


Op vakantie met uw hond 

Ook uw hond is van harte welkom op het resort en in verschillende hotelstudio's. Hierdoor kan ook deze genieten van lange wandelingen langs de kust, spelen aan het strand of met u mee hardlopen door de bossen. Dit maakt Oasis Punt-West voor het hele gezin een uitermate geschikte vakantiebestemming. Voor kleine families tot 4 personen kunt u terecht in onze tweeverdiepingen tellende hotelstudio’s, terwijl de luxe en ecologische strandvilla’s geschikt zijn voor gezelschappen variërend van 2 tot 8 personen. In beide gevallen staat u bij het verlaten van uw accommodatie direct met de voeten op het strand van het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West-Europa.

 

Privacy, rust en ruimte op een unieke plek!

Doordat zowel de hotelstudio’s als de strandvilla’s op een unieke locatie zijn geplaatst geniet u bij Oasis Punt-West van veel privacy. De luxe strandvilla’s liggen direct tussen de duinen, terwijl de hotelstudio's op een eilandje aan het Grevelingenmeer gelegen zijn. Dit zorgt ervoor dat u in alle rust kunt genieten van uw vakantie en ook nog eens vanuit de accommodatie een prachtig uitzicht over het water of de duinen heeft.

Doordat de verschillende accommodaties op ruime wijze zijn opgezet, kunt u zorgeloos genieten zonder dat u last heeft van anderen of anderen van u. Hierdoor kunt u ook, in verschillende accommodaties, uw hond probleemloos meenemen. Deze zal namelijk niet snel voor overlast zorgen bij anderen, maar ook als andere gasten dan uzelf een hond meenemen op vakantie, zult u hier weinig last van ervaren.

De luxe hotelstudio’s en strandvilla’s zijn uiteraard ook voorzien van alle gemakken en comfort. De volledig ingerichte woonkamer met flatscreen-tv en keuken, de comfortabele slaapkamers en de luxe badkamer zorgen ervoor dat alles voorhanden is voor een ontspannen vakantie. Buiten vindt u daarnaast ook nog een ruime veranda met tuinmeubilair zodat u tijdens de warmere dagen kunt genieten van een al fresco maaltijd en de ondergaande zon.  Boek vandaag nog een verblijf in dit prachtige familievriendelijke resort aan zee.