Luxe Strandhuis bij Zeeland met vrienden en familie

Het ultieme vakantiegevoel beleeft u in een luxe strandhuis. Vanaf het moment dat u uw gordijnen in de ochtend opent voelt u de rust, de ruimte en geniet u van de geweldige omgeving van Oasis Punt-West Hotel & Beachresort. Een heerlijk ontbijt kunt u nuttigen op uw eigen veranda, terwijl u uitkijkt over het Grevelingenmeer. Staan uw koffers al klaar? Naast het dorp Ouddorp vindt u in de omgeving van uw strandhuis:

  1. Eco resort middenin natuurgebied
  2. Premium strandvilla's
  3. Oase van rust en ruimte
  4. Direct aan het Grevelingenmeer
 

Luxe Strandhuis aan zee in Nederland

Op loopafstand van de kust van Zeeland vindt u luxe resort Punt-West. Uw eigen strandhuis op het randje van Zeeland bevindt zich op een afstand van ongeveer 5 minuten van Ouddorp, waar alle voorzieningen zoals supermarkten, traiteurs, drogisterijen en dergelijke te vinden zijn.

Bij Oasis Punt-West Hotel & Beachresort bieden wij u verschillende luxe strandhuizen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor een luxe strandhuis voor 4, 6 en 8 personen. Al onze strandhuizen zijn voorzien van een luxe keuken, geweldig uitzicht en een eigen veranda en/of balkon. Het mooiste van alles? Deze villa’s bevinden zich middenin natuurgebied ‘de Punt’ en zijn volledig duurzaam en eco vriendelijk gebouwd!

Uw vakantie aan het Strand in Luxe Strandhuis Zeeland

Slapen aan zee is een bijna magisch gevoel, zeker in een luxe strandhuis in Zeeland bij Oasis Punt-West. Met een beetje geluk ziet u gedurende de avonduren zelfs nog een zeehond die regelmatig komt buurten in de wateren rondom het luxe resort. Natuurlijk geniet je van de geweldige uitzichten, golven en sta je met je blote voeten op het zand te kijken naar een fantastische zonsondergang. 

De strandhuizen van Punt-West zijn niet zomaar strandhuizen, het zijn heuse strandvilla’s in Zeeland. De locatie leent zich perfect als uitvalsbasis in uw drukke leven. Ontsnap uit de sleur en kom tot rust in uw strandhuis. Of u nou komt met z’n tweeën, uw gezin of uw gehele familie: voor alle gezelschappen biedt het resort vermaak, ruimte en de perfecte uitvalsbasis.


De beste aanbiedingen voor uw luxe strandhuis in Zeeland

Als u een reservering wenst te maken en uw strandhuis in Zeeland wilt vastleggen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vanzelfsprekend legt u uw vakantie het snelst vast via onze website. Via de pagina met de aanbiedingen vindt u bovendien de beste deals om uw volgende vakantie in een Luxe Strandhuis in Zeeland aan de Nederlandse kust vast te leggen. Wij zijn verheugd om u te mogen ontvangen en wensen u alvast een fantastische vakantie aan het strand in Nederland bij uw Luxe Strandhuis in Zeeland op ons resort: Oasis Punt-West Hotel & Beachresort.

Boek uw luxe strandhuis bij Oasis Punt-West
 

🔅 Waar vind ik een luxe strandhuis in Zeeland?

Bij Oasis Punt-West vindt u volledig duurzame en ecologisch opgezetten luxe strandvilla's voor 4, 6 en 8 personen. De luxe strandhuizen zijn gelegen in natuurgebied 'De Punt' en direct gelegen aan het Grevelingenmeer wat deze locatie zo bijzonder maakt. 

🌳 Wat is er in de buurt te vinden van Oasis Punt-West?

Op een afstand van 5 min lopen van het resot vindt u Ouddorp, waar alle voorzieningen zoals supermartken en drogisterijen te vinden zijn. Daarnaast ligt het gebied in een prachtig natuurgebied en aan het Grevelingenmeer, wat een mooie uitval basis is om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Neem uw hond ook gezellig mee zodat deze lekker in de natuur kan rondrennen. 

🏠 Waarom kies ik voor een luxe strandhuis in Zeeland?

U kiest voor een luxe strandhuis vanwege haar exterieur en interieur. De villa's zijn volledig duurzaam en ecologische opgezet. Daarnaast zijn al onze strandhuizen voorzien van een luxe keuken, geweldig uitzicht en een eigen veranda en/of balkon. Ook is de ligging uitermate ideaal om een oase van rust en ruimte te mogen ervaren.

⭐️ Waar vind ik de huidige aanbiedingen voor de luxe strandhuizen? 

Op onze pagina 'aanbiedingen' vindt u alle huidige aanbiedingen en leuke arrangementen die u toe kunt voegen aan uw verblijf. Wat dacht u bijvoorbeeld van last minute korting, of juist vroegboekkorting. Ook kunt u culinaire en active arrangementen bijboeken om uw verblijf compleet te maken.