Luxe Strandhuis in Zeeland

Het ultieme vakantiegevoel beleeft u in een luxe strandhuis. Vanaf het moment dat u uw gordijnen in de ochtend opent voelt u de rust, de ruimte en geniet u van de geweldige omgeving van Oasis Punt-West Hotel & Beachresort. Een heerlijk ontbijt kunt u nuttigen op uw eigen veranda, terwijl u uitkijkt over het Grevelingenmeer. Staan uw koffers al klaar? Naast het dorp Ouddorp vindt u in de omgeving van uw strandhuis:

  1. Eco resort middenin natuurgebied
  2. Premium strandvilla's
  3. Hotelstudio's aan het water
  4. Direct aan het Grevelingenmeer
 

Luxe Strandhuis aan zee in Nederland

Op loopafstand van de kust van Zeeland vindt u luxe resort Punt-West. Uw eigen strandhuis in Zeeland bevindt zich op een afstand van ongeveer 5 minuten van Ouddorp, waar alle voorzieningen zoals supermarkten, traiteurs, drogisterijen en dergelijke te vinden zijn.

Bij Oasis Punt-West Hotel & Beachresort bieden wij u verschillende luxe strandhuizen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor een luxe strandhuis in Zeeland voor 4, 6 en 8 personen. Al onze strandhuizen zijn voorzien van een luxe keuken, geweldig uitzicht en een eigen veranda en/of balkon. Het mooiste van alles? Deze villa’s bevinden zich middenin natuurgebied ‘de Punt’ en zijn volledig duurzaam en eco vriendelijk gebouwd!

Boek uw verblijf op vakantiepark Punt-West

Uw vakantie aan het Strand in Luxe Strandhuis Zeeland

Slapen aan zee is een bijna magisch gevoel, zeker in een luxe strandhuis in Zeeland bij Oasis Punt-West. Met een beetje geluk ziet u gedurende de avonduren zelfs nog een zeehond die regelmatig komt buurten in de wateren rondom het luxe resort. Natuurlijk geniet je van de geweldige uitzichten, golven en sta je met je blote voeten op het zand te kijken naar een fantastische zonsondergang. 

De strandhuizen van Punt-West zijn niet zomaar strandhuizen, het zijn heuse strandvilla’s in Zeeland. De locatie leent zich perfect als uitvalsbasis in uw drukke leven. Ontsnap uit de sleur en kom tot rust in uw strandhuis. Of u nou komt met z’n tweeën, uw gezin of uw gehele familie: voor alle gezelschappen biedt het resort vermaak, ruimte en de perfecte uitvalsbasis.


De beste aanbiedingen voor uw luxe strandhuis in Zeeland

Als u een reservering wenst te maken en uw strandhuis in Zeeland wilt vastleggen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vanzelfsprekend legt u uw vakantie het snelst vast via onze website. Via de pagina met de aanbiedingen vindt u bovendien de beste deals om uw volgende vakantie in een Luxe Strandhuis in Zeeland de Nederlandse kust vast te leggen. Wij zijn verheugd om u te mogen ontvangen en wensen u alvast een fantastische vakantie aan het strand in Nederland bij uw Luxe Strandhuis in Zeeland ons resort: Oasis Punt-West Hotel & Beachresort.

 
Vuurtoren Ouddorp
 
Noordzee Kust strand