Samen tegen Corona.

Laatste update: 04-06-2020, 15:30

Bij Oasis Punt-West Hotel & Beachresort volgen wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Wij krijgen veel vragen over de gevolgen voor reeds geboekte vakanties, wij delen uw zorgen. Hieronder houden wij u op de hoogte hoe wij omgaan met uw reservering.

  • Oasis Parcs volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus zal Oasis Punt-West Hotel gesloten zijn tot 20-05-2020; 
  • Eind deze week verwachten wij u meer informatie te kunnen verschaffen over de heropening van Oasis Punt-West. Zodra hier meer informatie over bekend is kunt u dit terugvinden op deze pagina.
  • Indien u een reservering heeft gemaakt in deze periode, zult u van ons een bericht ontvangen met daarin een digitale voucher ter waarde van uw verblijf. Deze is inwisselbaar tot 01-06-2021;
  • Gezien de omstandigheden bieden wij u de mogelijkheid om uw reservering kosteloos om te boeken. Wij brengen enkel een verschil in rekening als het verblijf gedurende uw nieuwe verblijfsperiode hoger geprijsd is dan uw oorspronkelijke boeking.

Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en willen u bedanken voor uw begrip. De veiligheid en gezondheid van onze gasten, medewerkers en partners heeft bij ons de hoogste prioriteit.