Samen tegen Corona.

Laatste update: 22-07-2020, 14:30

Bij Oasis Punt-West Hotel & Beachresort volgen wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Wij krijgen veel vragen over de gevolgen voor reeds geboekte vakanties, wij delen uw zorgen. Hieronder houden wij u op de hoogte hoe wij omgaan met uw reservering.

  • Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort is weer geopend. Wij ontvangen u graag op ons resort. Uiteraard staat de veiligheid van onze gasten en het personeel bovenaan en worden er extra hygiene- en veiligheidsmaatregelen genomen. 
  • Gezien de omstandigheden bieden wij u de mogelijkheid om uw reservering om te boeken tot 48 uur voor aankomst. Wij brengen een verschil in rekening als het verblijf gedurende uw nieuwe verblijfsperiode hoger geprijsd is dan uw oorspronkelijke boeking.
  • Brasserie Zeven is daarnaast ook weer geopened. Op het resort kunt u in het restaurant heerlijk ontbijten, lunchen, dineren of borrelen. Vanwege de veiligheidsmaatregelen dient u wel van te voren te reserveren. Dit kan telefonisch via +31 (0) 1877 45905.

Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en willen u bedanken voor uw begrip. De veiligheid en gezondheid van onze gasten, medewerkers en partners heeft bij ons de hoogste prioriteit.