Samen tegen Corona.

Laatste update: 09 maart 2021, 13:00 uur

Bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort volgen wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Wij krijgen veel vragen over de gevolgen voor reeds geboekte vakanties. Hieronder houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:

  • Indien er sprake is van een negatief reisadvies kunt u uw boeking tot 48 uur kosteloos annuleren. U ontvangt een voucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag van uw reservering. 

  • Brasserie Zeven staat nog steeds voor u klaar. Geniet in uw eigen villa of hotelstudio van onze pure specialiteiten, door onze afhaalmenu's en/of gerechten. Bekijk hier het Take Away Menu.

  • Verblijft u in een hotelstudio inclusief ontbijt? Dan ontvangt u iedere ochtend bij uw hotelstudio een ontbijtmand gevuld met verse producten.

Overige informatie: 

  • Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort is geopend. Wij ontvangen u graag op ons resort. Uiteraard staat de veiligheid van onze gasten en het personeel voorop en worden er extra hygiene- en veiligheidsmaatregelen genomen. 
  • Sinds 1 december 2020 is het voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht een mondkapje te dragen in publieke ruimtes.

Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en willen u bedanken voor uw begrip. De veiligheid en gezondheid van onze gasten, medewerkers en partners heeft bij ons de hoogste prioriteit.