In de omgeving: 0km
 

Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa en ligt aan ons resort. Het is een veelzijdig meer, waar je kan genieten van recreatie en verschillende watersporten. Bij de Brouwersdam op 10 minuten afstand van het resort kunt u bijvoorbeeld windsurfen. Duiken en kajakken is ook mogelijk. Bij het Grevelingenmeer in Ouddorp is een haven, waar u ligplaatsen kunt vinden. Het strand is een leuke plek voor jong en oud. De baai van het resort, direct grenzend aan het Grevelingenmeer, is ondiep en een veilige plek om met de kinderen door te brengen.

Bezienswaardigheden rondom het Grevelingenmeer:

  • Bezoekerscentrum De Grevelingen Goedereede: Ontdek alles over de mooie natuur op de Grevelingen aan de hand van tentoonstellingen en interactieve activiteiten.
  • Streekmuseum Goeree-Overflakkee: Heeft u zich altijd al eens willen wanen in de tradities van Goeree-Overflakkee, sla dan zeker het streekmuseum niet over.  
Zoek & Boek
 

Bekijk Natuur

Boswachterij Westerschouwen
Boswachterij Westerschouwen

Boswachterij Westerschouwen

Op nog geen 15 minuten rijden vanaf het resort vindt u het grootste bos van Zeeland in Boswachterij Westerschouwen. Dit bos ligt aan zee en is te vinden op schiereiland Schouwen-Duiveland dat bestaat uit een vriendelijk polderlandschap rijk aan dorpen, dijken, duinen, stranden en bos. Ook komt u hier prachtige vogels en andere dieren tegen. Ontdek het gebied te voet, per fiets of cross op uw mountainbike door de prachtige bospaden.