Oasis Parcs is de nieuwe verhuurorganisatie van luxe vakantie villa’s en andere premium accommodaties op bijzondere locaties. Op het moment hebben wij vijf resorts in Europa en Curaçao. Oasis Parcs is opgericht in 2013 door professionals met jarenlange ervaringen in de vrijetijdsindustrie. Volgens ons miste er namelijk een aanbieder en merk van hoogwaardige en luxe vakantieparken. Wij zijn er voor u, de reiziger die op zoek is naar goede kwaliteit en persoonlijke service om een onvergetelijke vakantie te ervaren. Vertrouwd, maar toch bijzonder!

Ons team bestaat uit ervaren experts en ‘jonge’ specialisten die zich ontfermen over de verschillende activiteiten met een frisse blik. Wij zijn een jonge organisatie met een platte structuur. Op deze manier kunnen wij u een directe en persoonlijke service bieden.

Oasis Parcs biedt (als geen ander) een perfecte combinatie van locatie, natuurlijke omgeving, ruimte, luxe accommodaties en persoonlijke service, dat leidt tot een unieke beleving. Of u nu met uw gezin, vrienden of individueel op vakantie wilt gaan. Lees hieronder verder over de kenmerkende eigenschappen van Oasis Parcs.

Oasis Parcs vakantiehuizen: ruimte, luxe en VIP-service

Wanneer u verblijft op een van de zeer comfortabele Oasis Parcs resorts, ervaart u een andere levensstijl. De vakantievilla’s van Oasis Parcs zijn volledig ingericht en omringd door natuurlijke beplanting op grote gronden (400-900 m2). Elk resort biedt een onderscheidende beleving binnen een aantrekkelijke toeristisch gebied met een prachtige omgeving, historische bezienswaardigheden en levende steden. Verschillende interieurs worden aangeboden per accommodatie, terwijl elke accommodatie aan dezelfde premium kwaliteit voldoet. De centrale faciliteiten op de resorts zijn speciaal ontwikkeld om u een luxe en memorabele vakantie te garanderen. De restaurants bieden u een hoge kwaliteit aan eten en drinken. Persoonlijke service is geen standaard, maar een vereiste bij Oasis Parcs.

U kunt kiezen uit vier verschillende Oasis Parcs accommodatietypen:

  • Comfort
  • DeLuxe 
  • VIP 
  • Super VIP

Luxe faciliteiten

Op alle resorts zijn centrale faciliteiten aanwezig, zoals een receptie en restaurant. In de restaurants kunt u genieten van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn. Elk resort heeft daarnaast nog verschillende andere faciliteiten. Verder zijn er ook voldoende activiteiten in en rondom het resort. Voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten op het resort, bezoekt u de pagina ‘Onze Resorts’ om vervolgens het gewenste resort aan te klikken.

Adresgegevens hoofdkantoor

Postadres: 
Catharijnesingel 55A
3511 GD Utrecht
Nederland

Aanvullende gegevens: 
Telefoon: ​+31 (0)30-208 3050
E-mail: info@oasisparcs.com 
KvK nummer: 61436143
BTW: NL854340427B01

Bankgegevens: 
Holiday Homes Rental B.V. 
IBAN: NL29 RABO 0191 9828 06 
BIC: RABONL2U
BTW: NL854340427B01

 
Over ons
 
over ons
 
over ons
 
over ons
 
over ons