Vakantie aan de kust in juni

Bent u op zoek naar een heerlijke vakantie in juni aan de Nederlandse kust? Wellicht is het Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort aan de Zeeuwse kust dan iets voor u! Hier geniet u namelijk met het hele gezelschap in een luxe vakantiehuis van de ultieme rust en ruimte, in een adembenemende natuur. Wandel over het strand en door de duinen, bezoek de pittoreske dorpjes of neem het natuurschoon van natuurpark De Punt van Goeree in u op! Schijnt de zon, strek dan uw handdoekje uit op het strand van het Grevelingenmeer of Noordzeestrand! Een vakantie aan de kust in juni beleeft u bij Oasis Punt-West.

Waarom Oasis Punt-West?

  1. Eco resort middenin natuurgebied
  2. Premium strandvilla's
  3. Hotelstudio's aan het water
  4. Direct aan het Grevelingenmeer
 
 

Geniet van de rust, ruimte & natuur

Juni is een prachtige maand om op vakantie te gaan. De temperaturen zijn in deze tijd van het jaar heerlijk, de natuur staat in volle bloei en van grote drukte is er nog geen sprake! Zo ook bij het op een idyllische locatie gelegen Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort. U bevindt zich hier te midden van het adembenemende natuurschoon van natuurpark de Punt van Goeree, midden in de duinen en direct aan het Grevelingstrand. Op slechts 1 kilometer wandelen staat u bovendien al met uw voeten in het water van de Noordzee. Ideaal wanneer u tijdens uw vakantie in juni wilt genieten van een dagje zon, zee en strand!

De adembenemende rustieke ligging van het resort maakt dat u alle zorgen en hectiek van het dagelijks leven even naast u neer kunt leggen. Gewoon even heerlijk wandelen en fietsen, met een bootje varen op het Grevelingenmeer, zwemmen in zee of de pittoreske Zeeuwse steden & dorpjes verkennen. Zo ligt op slechts 8 kilometer van het resort het historische Ouddorp en op 24 kilometer de vestingstad Brielle waar u kunst en cultuur kunt snuiven in de vele kerken en monumenten. Maar ook de prachtige plaatsen Zierikzee en Middelburg zijn tijdens uw verblijf in Zeeland meer dan de moeite waard om te bezoeken!

Vakantie in juni in een luxe strandvilla of hotelstudio

Simpel weg heerlijk genieten van de rust, ruimte en natuur, dat is waar een vakantie in juni bij Oasis Punt-West voor staat! Dit straalt niet alleen de prachtige omgeving uit, maar ook de heerlijke accommodaties op het resort. Bij het Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort heeft u de keuze uit twee type accommodatie voor uw vakantie in juni; comfortabele hotelstudio’s of luxe strandvilla’s. De luxe strandvilla’s zijn, afhankelijk van uw wensen, in verschillende varianten beschikbaar, allen zijn echter ecologisch gebouwd en direct gelegen op het zand van het Grevelingenmeer. Compleet uitgerust en voorzien van alle gemakken is dit een perfecte accommodatie voor families of vriendengroepen!

Een andere heerlijke optie zijn de luxe hotelstudio’s, gelegen op het eiland en in een baai van het resort. De hotelstudio’s bieden plaats aan 2-4 personen en net als bij de strandvilla’s staat u hier direct op het strand en geniet u van prachtige uitzichten over het water en de duinen. Daar echter waar de strandvilla’s zelfvoorzienend zijn wordt uw hotel studio dagelijks schoongemaakt en is ook een ontbijt bij Brasserie Zeven inclusief. In beide accommodaties zijn in veel gevallen huisdieren ook toegestaan. 

Bent u enthousiast geworden voor een heerlijke vakantie in juni aan Zeeuwse Kust? Boek dan vandaag nog uw welverdiende vakantie in juni bij Oasis Punt-West! 

Boek uw verblijf op ons resort