Winterspecial

Verblijf tijdens Kerst en Oud en Nieuw nu extra voordelig aan de Zeeuwse kust.
Hoe langer u blijft, hoe meer korting u ontvangt.

  • 10% korting voor een verblijf van 2-3 nachten
  • 15% korting voor een verblijf vanaf 4 nachten.

Actie geldt voor een verblijf tussen 20 december en 6 januari 2020.

Vier Kerst aan het strand

Ervaar de kerstdagen van 2019 aan het strand en verblijf in een luxe villa of comfortabele hotelstudio op ons resort Oasis Punt-West! Ons Hotel & Beachresort is de perfecte plek tijdens de feestdagen voor een onvergetelijke tijd samen met uw familie en vrienden. Blik samen terug op het jaar 2019 en proost samen op het nieuwe jaar!

Kerstvakantie in een unieke omgeving

Een luxe villa aan het strand is de perfecte keuze om te genieten van een rustige vakantie met uw familie en vrienden tijdens de feestdagen. Breng de speciale dagen van het jaar door in stijl. In onze 2-persoons hotelstudio’s of in onze 4, 6 of 8-persoons villa’s zal iedereen ruimte vinden om in de juiste stemming te komen om Kerstmis te vieren. In de royale villa's vindt u bovendien voldoende ruimte in uw keuken om uw eigen fantastische menu te creëren. Geniet van een sfeervolle kerst op een prachtige locatie samen met al uw dierbaren.

Een onvergetelijke Kerst 

Wilt u genieten van rust en ruimte en tijd doorbengen met familie of vrienden aan de Zeeuwse kust? Oasis Punt-West heeft alles voor een onvergetelijke kerstvakantie met elkaar. Heerlijk samen uitwaaien aan het strand, struinen door de nabij gelegen Zeeuwse dorpen of steden en 's avonds gezellig opwarmen rond de openhaard. 

Laat u verrassen door de prachtige omgeving van Punt-West en boek nu uw unieke kerstvakantie!

 

Boek nu extra voordelig