Vier Kerst en Oud & Nieuw aan het strand

Ervaar de kerstdagen van 2018 aan het strand en verblijf in een luxe vakantiewoning of comfortabele hotelstudio op ons resort Punt-West! Ons Hotel & Beachresort is de perfecte plek tijdens de feestdagen voor een onvergetelijke tijd samen met uw familie en vrienden. Blik samen terug op het jaar 2018 en proost samen op het nieuwe jaar!

Kerstvakantie in een unieke omgeving

Een luxe villa aan het strand is de perfecte keuze om te genieten van een rustige vakantie met uw familie en vrienden tijdens de feestdagen. Breng de speciale dagen van het jaar door in stijl. In onze 2-persoons hotelstudio’s of in onze 4, 6 of 8-persoons villa’s zal iedereen ruimte vinden om in de juiste stemming te komen om Kerstmis te vieren. In de royale villa's vindt u bovendien voldoende ruimte in uw keuken om uw eigen fantastische menu te creëren. Geniet van een sfeervolle kerst op een prachtige locatie samen met al uw dierbaren.

Een onvergetelijke start in het nieuwe jaar 

U kunt ook oud & nieuw vieren op het resort! Wilt u 2019 in alle rust beginnen? Sluit het jaar dan af zonder knallen in ons vuurwerkvrije resort samen met familie of vrienden in een van onze comfortabele hotelstudio's.

Laat u verrassen door de prachtige omgeving van Punt-West en boek nu uw unieke kerstvakantie!