Boek vroeg en stel uw vakantie veilig!

Mis uw kans niet om uw vakantie te boeken voor de winterperiode van 2019. Boekingen gaan hard, dus boek vroeg en stel uw vakantie veilig. Profiteer nu nog van 5% of 10% korting op uw verblijf vanaf november. 

Uw voordeel in 2019:

  • 5% vroegboekkorting bij een boeking 100 dagen voor aankomst; bij een verblijf in een villa
  • 10% vroegboekkorting bij een boeking 100 dagen voor aankomst; bij een verblijf in een hotelstudio

Zomervakantie op Punt-West Hotel & Beachresort in Ouddorp

Ons resort Punt-West is enorm populair. Vele gasten gingen u al voor en hebben genoten van een heerlijke relax vakantie aan het strand. De boekingen voor het komende seizoen gaan dan ook erg hard, boek daarom snel zodat u verzekerd bent van een verblijf bij Punt-West. Als u minimaal 100 dagen voor de aankomstdag van uw verblijf de boeking maakt, dan ontvangt u automatisch 5% korting op de accommodatieprijs van een villa of 10% korting op de accommodatieprijs van een hotelstudio.

Geniet van het najaar aan de Zeeuwse kust

Wilt u dit najaar genieten van een verblijf op Punt-West Hotel & Beachresort? Wacht dan niet te lang. Boek uw verblijf voor in het najaar 100 dagen voor aankomst en profiteer van de vroegboekkortingen. 

Uw vakantievilla of hotelstudio direct aan het strand

Bezoek dit exclusieve resort, ontdek de natuurlijke omgeving en zie de zon ondergaan in het Grevelingenmeer! Geniet van de premium villa’s en ga er even lekker tussenuit met familie en vrienden. Of kom volledig tot rust in een hotelstudio met het hotelarrangement. Ook in de Beachclub Werelds Punt West kunt u terecht voor culinaire verrassingen. We zien er naar uit u te mogen verwelkomen.


Boek uw vakantie op Punt-West in 2019 snel en geniet van één van onze accommodaties!


Extra informatie over de vroegboekkorting:

  • U ontvangt automatisch 5% vroegboekkorting op de accommodatieprijs van een villa of 10% vroegboekkorting op de accommodatieprijs van een hotelstudio, als u minimaal 100 dagen voor de aankomstdatum van uw verblijf de boeking maakt 
  • De korting is geldig voor alle verblijfsduren op Punt-West Hotel & Beachresort
  • Aanbod is niet inwisselbaar tegen contant geld
  • Aanbod kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen.