Boek vroeg en stel uw vakantie veilig!

Mis uw kans niet om uw vakantie te boeken voor de zomer van 2021. Boekingen gaan hard, dus boek vroeg en stel uw vakantie veilig. Profiteer nu van 5% of 10% korting op uw verblijf. 

Uw voordeel in 2021:

  • 5% vroegboekkorting bij een boeking 200 dagen voor aankomst; bij een verblijf in een villa
  • 10% vroegboekkorting bij een boeking 30 dagen voor aankomst; bij een verblijf in een hotelstudio
 
Fietsen op Punt-West
 
 

Zomervakantie op Punt-West Hotel & Beachresort in Ouddorp

Ons resort Punt-West is enorm populair. Vele gasten gingen u al voor en hebben genoten van een heerlijke relax vakantie aan het strand. De boekingen voor het komende seizoen gaan dan ook erg hard, boek daarom snel zodat u verzekerd bent van een verblijf bij Punt-West. Als u minimaal 200 dagen voor de aankomstdag van uw verblijf de boeking maakt, dan ontvangt u automatisch 5% korting op de accommodatieprijs van een villa en bij minimaal 30 dagen voor uw aankomstdag ontvangt u 10% korting op de accommodatieprijs van een hotelstudio.

Boek nu uw vakantie met vroegboekkorting

Uw vakantievilla of hotelstudio direct aan het strand

Bezoek dit exclusieve resort, ontdek de natuurlijke omgeving en zie de zon ondergaan in het Grevelingenmeer! Geniet van de premium villa’s en ga er even lekker tussenuit met familie en vrienden. Of kom volledig tot rust in een hotelstudio met het hotelarrangement. We zien er naar uit u te mogen verwelkomen.

Boek uw vakantie op Punt-West in 2021 snel en geniet van één van onze accommodaties!

Extra informatie over de vroegboekkorting:

  • U ontvangt automatisch 5% vroegboekkorting op de accommodatieprijs van een villa, als u minimaal 200 dagen voor de aankomstdatum van uw verblijf de boeking maakt.
  • U ontvangt automatisch 10% vroegboekkorting op de accommodatieprijs van een hotelstudio, als u minimaal 30 dagen voor de aankomstdatum van uw verblijf de boeking maakt 
  • De korting is geldig voor alle verblijfsduren op Punt-West Hotel & Beachresort m.u.v. hoogseizoen periode (02-07 t/m 27/08/2021)
  • Aanbod is niet inwisselbaar tegen contant geld
  • Aanbod kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen.